Stucarij

De Stucarij


Overigen

 1. Wat kost een gestuukte badkamer?

  Blogcompany

   

  De gemiddelde kosten van een badkamer liggen rond de € 140 per vierkante meter (inclusief plafond en vloer). Dit is echter wel afhankelijk van het aantal vierkante meters en de moeilijkheidsgraad van de badkamer. De prijs moet altijd over eenkomen met de gemaakte mandagen. Hierdoor wordt voor iedere badkamer een offerte op maat gemaakt en wordt deze altijd met de klant besproken. De kosten van een gestucte badkamer zijn in bijna alle gevallen gelijk met die van een betegelde badkamer. 


 2. Kunnen vloeren ook worden voorzien met het badkamer pleistersysteem?

  Blogcompany

  Ja, ook vloeren kunnen met hetzelfde pleistersysteem worden voorzien. Vloerverwarming vormt geen probleem mits er rekening wordt gehouden met het voorgeschreven stookprotecol.


 3. Kan mijn oude badkamer gestuukt worden zonder te slopen?

  Blogcompany

  In veel van de gevallen kan uw oude badkamer gestuukt worden zonder dat u er al te veel aan moet slopen. De oude tegellaag wordt eerst voorzien van diverse hechtlagen, waar wij na voldoende droging ons speciale badkamerpleistersysteem op aanbrengen.

   

   


 4. Hoeveel tijd neemt het stukadoren van een badkamer in beslag?

  Blogcompany

  Gemiddeld neemt een badkamer stukadoren 8 tot 9 dagen tijd in beslag. De moeilijkheidsgraad van de badkamer is hierin doorslaggevend.  


 5. Dien ik mijn badkamer zelf te voorzien van een kitnaad?

  Blogcompany

  Gestucte Badkamer laat al haar badkamers kitten door een gespecialiseerd bedrijf. In overleg met de klant wordt een zoveel mogelijke kleur overeenkomende kit uitgekozen. Dit om een zo mooi optisch resultaat te verkrijgen.


 6. Kan ik mijn badkamer in verschillende kleuren krijgen?

  Blogcompany

  De badkamers kunnen in bijna alle kleuren worden gemaakt, RAL, Sikkens, NCS enz. Men dient rekening te houden met een lichte kleurafwijking naarmate de kleur donkerder wordt. Hoe donkerder de kleur, hoe meer kleurnuances men krijgt, deze zijn vergelijkbaar met die van beton.